57 reacties

 • Beste Rob
  Vanaf ons allereerste telefoon gesprek hadden we een klik.
  Je hebt ons op zo n fijne manier begeleid.
  Eén woord van ons en jij vulde het aan.
  Nu alles een beetje tot rust is gekomen waarderen we nog meer je betrokkenheid en inzet.

  Nogmaals heel veel dank.
  Ruud,Anne-Rie, Ilse en Daphne

 • Lieve Rob,

  Tot op de dag van vandaag horen we nog steeds hoe mooi de uitvaart was van papa, nu bijna 3 jaar geleden. Meest gehoorde uitspraak was dat het leek alsof je familie was.
  Onze keus was dan ook niet heel moeilijk toen mama vorige maand overleed. Helaas kon je alleen op de dag dat mijn dochter de sleutel kreeg van haar huis, een feestelijk moment tussen al het verdrietige en kregen we een andere woorddienstbegeleider, verwachtende dat iedereen het op zijn/haar manier goed zou doen.
  Maar we hebben het jammer genoeg toch anders ervaren, want als je jou meegemaakt hebt wil je niemand anders meer, niet te evenaren.
  Nogmaals bedankt voor de mooie dienst van papa in januari 2021, oprecht jammer dat je het niet bij mama kon doen.
  Groetjes, Inge

 • Het is alweer een paar maandjes geleden maar nogmaals heel erg bedankt voor al je inzet, steun en vooral het ontzorgen, we zagen ontzettend tegen het afscheid op maar hadden ons geen mooiere dienst kunnen wensen. Ook zoveel positieve reacties gehad. Lieve groeten fam. Beilemans

 • Beste Rob,
  Bedankt voor de afscheidsdienst die jij hebt verzorgd voor ons pap.
  Onze herinnering mooi samengebracht tot een prachtig verhaal over zijn leven, het lijden en het leven na zijn dood.
  Nog iedere dag krijgen wij complimenten over jouw warme woorden tijdens de uitvaart.

 • Hoi Rob,

  Geweldig zoals jij ons geholpen hebt om een mooie dienst voor onze tante te verzorgen.
  Je bent een echte woordkunstenaar zoals je onze emoties vertaald hebt.
  Ook perfect zoals je de dienst voordroeg.
  Op deze manier hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen.

 • “Herinneringen aan mijn vader. Iets over jou vertellen tijdens je
  afscheid: de hoogtepunten uit ons leven samen. Toen ik er in
  eerste instantie over nagedacht vond ik het wel wat lastig, want
  zoveel wist ik niet meer over vroeger. Tijdens het samenzijn met
  Rob, om dit afscheid voor te bereiden, kwamen langzaam al die
  mooie herinneringen weer naar boven.”

  Zo begon ik mijn laatste woorden bij het afscheid van mijn vader en treffender kan ik het niet verwoorden. Onze uitvaartbegeleidster van de Dela had één topper in haar lijstje met sprekers en een topper is het gebleken. Niet alleen heeft hij ons ontzettend goed geholpen met alle voorbereidingen, al zijn teksten waren treffend en ontroerend. Niet stijfjes of formeel, maar precies zoals het bij ons en mijn vader past. Rob ontzettend bedankt voor het prachtige afscheid!!

 • Hoi Rob,

  Hoe gek kan het zijn, het voelt een beetje of je bij de familie hoort. Ruim vijf jaar geleden heb je de crematie van onze oudste broer Henk begeleid, en nu die van ons Mam. Wat was het weer goed, zo ontspannen en rustgevend. Samen met ons een onvergetelijk dienst in elkaar gezet, jouw ervaring spat er vanaf, weer heb je het ondraaglijke dragelijk gemaakt. Namens ons allemaal weer ontzettend bedankt.

  Wat zou ons Mam het mooi gevonden hebben, een beetje heeft ze het mee kunnen beleven. Vooral daar nog dank voor.

  Rinus

 • Beste Rob,

  Wij kijken met een goed gevoel terug naar het afscheid wat wij onze vrouw/moeder hebben kunnen geven. Dit alles in samenwerking met jou. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Je weet de juiste vragen te stellen en laat ons het verhaal vertellen. Je hebt meegedacht over de invulling van de afscheidsdienst. De dienst zelf was mooi en persoonlijk. Wij hebben hier later veel positieve reacties over gehad!

 • Beste Rob,

  Eigenlijk kunnen we in woorden niet samenvatten, hoe fijn de begeleiding was na het overlijden van mijn lieve man en papa van onze kinderen. Het is een gevoel wat niet onder woorden is te brengen. Je straalt een rust uit, welke bijdraagt in het onbeschrijfelijke verdriet wat wij voelen.

  Je rust, improvisatie, geduld en empathie hebben geleid tot een waardig afscheid van onze dierbare Tinie.

  De feedback die wij hebben mogen ontvangen na de afscheidsdienst was lovend. Lieve Rob maar ook Michael jullie hebben samen een afscheid begeleid wat ongekend is. Bedankt daarvoor namens ons gezin, familie, vrienden en kenissen.

  Heel veel liefs van warmte van ons allemaal.

 • Hallo Rob,

  We zijn nu weer een paar dagen verder na een intense week en een mooi, warm afscheid van ons pap.

  Momenteel worden we opgeslokt door de administratieve afhandeling en het huis dat moet worden leeggehaald.
  Dit betekent dat er nog meer herinneringen naar boven komen als je al hun spullen door je handen laat gaan.
  En nog meer foto’s gevonden….

  We willen je nogmaals bedanken voor het ontzettend warme afscheid van ons pap dat door je is neergezet.
  Zo is het in ieder geval door heel veel mensen ervaren, maar zeer zeker ook door ons.
  Wij kijken met een ontzettend goed gevoel terug op zijn afscheid.
  Na het misschien af en toe onsamenhangende gesprek op dinsdag heb jij er toch een verhaal van kunnen maken, dat zonder meer weergeeft wat we gezegd hebben.
  Het was echt het afscheid dat wij voor ogen hadden, en ons pap zou zeggen ‘gelukkig, het was zonder poespas`.
  Je bent ook erg geduldig, want het duurde soms wel even voordat je een reactie kreeg.
  We zijn blij dat je ons met alles geholpen hebt, bijv. wat een timing van de foto’s met de muziek. Fantastisch om de filmpjes nog eens af te spelen, zo mooi met de muziek erbij.
  En op het laatst nog een verrassing in boekvorm, heel fijn om alles nog eens rustig terug te kunnen lezen.

  Nogmaals onze hartelijke dank,

  namens de familie

  maar in het bijzonder namens Tonny, John en mijzelf, Tineke

 • Dag Rob, gister waren wij weg en bij late thuiskomst vonden wij in de brievenbus jouw pakketje met boekjes. Wat heb je een ontroerend mooi boekje samengesteld 🙏 Het ziet er echt prachtig uit! Wat een dierbaar bezit voor mij, voor al mijn zusjes en mijn broer! Grote complimenten en heel veel dank dat je met zoveel aandacht en zorgvuldigheid dit voor ons hebt gemaakt. Ik wil je ook nog zeggen dat wij ook al heel vaak hebben mogen horen hoe fantastisch jij de uitvaart hebt begeleid! Wij kijken dan ook allemaal terug, met een tevreden gevoel, op een heel mooi en warm samenzijn. Nogmaals dank en hartelijke groet van Marcel en mij

 • Lieve Rob,

  Het is nu bijna 4 maanden geleden dat jij de uitvaart van papa verzorgd hebt. Het zijn heel moeilijke tijden geweest, zeker in deze Corona-periode. Het verlies van vader valt ons erg zwaar, maar ik wil je wel even mededelen dat jij een enorm lichtpunt geweest bent tijdens zijn afscheid.

  Het plotseling overlijden van ons pap, de positieve Corona test van ons mam met alle gevolgen van dien hebben een groot verdriet over ons geworpen. Maar de manier waarop jij de uitvaart verzorgd hebt… was fenomenaal! De tijd, energie en oprechtheid waren echt een enorme troost voor ons. Je interesse, telefoontjes en aandacht hebben ons enorm gesteund.

  Na de uitvaart zijn ook diverse familie-leden naar ons toe gekomen en hebben ons om jouw contact-gegevens gevraagd. Je deed het zo mooi, integer en betrokken…. Je bent echt een bijzonder persoon om verdrietige momenten ook erg mooi te kunnen maken.

  Nogmaals enorm veel dank, ondanks ons verdriet kijken we terug op een prachtige uitvaart…..

  Liefs, Janneke

 • Lieve Rob,

  In februari van dit jaar maakten we voor het eerst kennis met jou en je talent om op een indrukwekkende manier afscheid te nemen van mijn vader. Ik vond het echt zo knap hoe je mijn papa hebt neergezet. Ik kreeg zelfs vragen van mensen of je een vriend van de familie was!
  Helaas is ook mijn moeder eind juni overleden en het eerste wat ik dacht was: ik wil weer dat Rob het afscheid begeleidt en gelukkig had je tijd hiervoor.
  Het was weer een onroerende en persoonlijke afscheidsdienst met een lach en een traan. Bedankt Rob voor je mooie woorden, de prachtige presentaties en je mentale steun. Heel veel lieve groeten, Karin (ook van Jan en de jongens)

 • Beste Rob, nogmaals dank voor het ontzettend fijne afscheid van mijn oma. Na het gesprek heb jij een heel mooi verhaal neergezet over Priena, een verhaal dat mij altijd bij zou blijven. Groetjes Rosanne en de rest

  Hallo Rob, we zijn inmiddels een aantal dagen verder. Het warme gevoel van het afscheid hangt nog steeds om ons heen. We hebben heel veel complimenten gekregen over de uitvaart. “Hij sprak alsof hij Prien gekend had, met veel warmte” aldus een vriendin van mijn moeder die elkaar al sinds 1963 kennen. Alles klopte, dat is en was fijn! Dankjewel voor je geduld, inlevingsvermogen en deskundigheid. Nicolette

  Beste Rob, met vele mooie herinneringen kijk ik terug naar een fijn afscheid voor mijn lieve oma Priena, veel complimenten gehad over jou. Heel erg bedankt dat jij dit voor ons wilde doen, ik ga dit nooit meer vergeten. Veel liefs Isabelle

  Hoi Rob, we zitten met zijn vieren aan tafel en ik mag als laatste iets schrijven maar ik weet niet wat en ik weet niet hoe ……Maar wat was het fijn dat jij ons er doorheen geloodst hebt en gezorgd dat alles goed verliep. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Voor het fijne gesprek en wat je daar mee gedaan hebt, petje af. Inderdaad, alles klopte. Lieve groet, Monique

 • Beste Michael en Rob,

  Jullie zijn een fantastisch team.

  In de voorbereiding Michael was jij zeer attent. Bereid alle informatie te verschaffen, wat kan wel en wat kan niet. Maar ook dingen aandragen. En, geen rit was jou te veel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Dank daarvoor!

  En Rob, jij hebt een hele mooie dienst samengesteld en gepresenteerd. Tot laat in de avond was jij bereid alles maar dan ook alles met groot vakmanschap te arrangeren.
  Mijn oudste zoon zei treffend. Het is alsof die man al jaren bevriend is met jullie.

  Heel wat mensen hebben hun waardering uitgesproken met betrekking tot de dienst, de aankleding in de aula en de lay-out van de rouwkaart en het gedachtenisprentje.

  Mede namens kinderen en kleinkinderen hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet
  Mari

 • Beste Rob,

  Ik wil je namens mijn moeder en zus nogmaals bedanken voor je hulp bij de uitvoering en voorbereiding van de uitvaartdienst van onze vader en echtgenoot.
  Het voorbereidende gesprek dat door de Corona maatregelen via FaceTime moest verlopen, was zeer persoonlijk en je nam alle tijd voor ons.
  Mede door je mooie tekst en de foto presentatie met muziek is de dienst helemaal geworden zoals we het voor ogen hadden. Fijn dat je ons hierin zo goed geholpen hebt.

 • Hallo Rob en Willem,
  Even nog een berichtje van deze kant.
  Wat hebben jullie er een mooi, warm afscheid van gemaakt.
  Het hele plaatje klopte als een bus…!
  De appjes stromen binnen, iedereen is onder de indruk en vonden het heel bijzonder om op afstand toch “aanwezig” te mogen zijn!
  Nogmaals onze hartelijke dank, namens ons, maar ook uit naam van ons pap!
  Groet, Hans, Paul, Marij.

 • Beste Rob,

  Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je voor ons betekend hebt! Ondanks we elkaar nauwelijks kennen wist jij de juiste invulling te geven.
  Jouw inbreng zorgde voor mooie herinneringen. Je bent zeer professioneel!

 • Beste Rob,

  Natuurlijk hebben we je allemaal al bedankt voor en na afloop van de ceremonie.
  Maar we willen je ook nog eens via deze e-mail hartelijk danken. We vonden in jou ten eerste een luisterend hoor, dat we op dat moment zeer nodig hadden. Je hebt ons structuur gegeven en de vrijheid gelaten binnen deze structuur een mooie dienst te laten ontstaan.
  Daarnaast zorgden jouw teksten en introducties voor het cement dat de dienst tot een geheel maakte.
  Dank daarvoor!

  Met vriendelijke groet,

  José, Paul, Eric, Hans en Marijke

 • Goedemorgen lieve Rob.
  Ik wil je nogmaals super bedanken voor de geweldig fijne begeleiding deze week. Het was echt zo fijn om dat samen met jou te mogen doen. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken. Wat was het een zonnige kleurrijke warme dag. Precies zoals we voor ogen hadden. Alles klopte…
  Ook hoe je met de kinderen omging en met Frans…superlief!
  Onze dank is onuitspreekbaar.
  Lieve groet,
  Marion.

 • Hai Rob,
  Zo fijn dat ik je-wij je hebben mogen leren kennen en daardoor een fijn gevoel hebben overgehouden na de crematie van Dick.
  Zo mooi en warm ook rechtuit heb jij alles verwoord, het was alsof jij mijn gedachten kon lezen.
  Alle lof komt jou toe. Ieder die aanwezig was spreekt over een warme dienst en dat jij het zo mooi verwoord hebt. Dankbaar ben ik dat jij het afscheid zo fijn begeleid hebt.
  Liefs, Beppie

 • Hoi Rob,

  naar aanleiding van de dienst voor Emmy vandaag, wil ik je graag de reactie van de familie overbrengen.
  Woorden van lof zijn gesproken over jouw leiding van de dienst.
  Vooral de rust in je stem en de ontspannen manier van presenteren met oog voor elk detail werd geprezen.
  Ook het verhaal, de opbouw, de vrolijke noot er tussendoor maakte het voor velen dragelijk.
  Er waren mensen die dachten dat je een familielid was.
  Toch een mooi compliment dat aangeeft hoe je verbonden was met ons.
  Daarvoor mijn/onze dank.
  Het heeft ons afscheid persoonlijker gemaakt en vooral het verdriet verzacht.

  Ook werd de samenwerking met Bas geprezen.

  Nogmaals onze dank.

  Het gaat je goed.

  Hans

 • Rob,
  Kerel,
  Topper,
  Je hebt me met jou rust het vertrouwen gegeven mijn eigen tekst zelf voor te gaan lezen. Iets waarvan ik altijd zei, ik kan dat niet zelf.
  We kregen tijdens ons gesprek dat vonkje samen zodat de dienst met net dat randje humor gedaan werd zonder te lollig te zijn, maar waar wel ruimte was voor ook een lach.
  Dank je wel.

  Zo, nu weer genoeg veren…

 • Beste Rob,

  Hierbij wil ik je namens de hele familie nogmaals heel hartelijk danken voor jouw geweldig fijne bijdrage aan de herdenkingsdienst van onze vader, opa en overgroot opa.

  Jij voelde precies aan, in welke modus wij zaten, en je hebt dit op een prachtige manier vertaald.
  Jij doet dit werk met passie, en dat maakt het grote verschil.

  Ook super, dat je de hele dienst nog even in een boekje had gegoten als herinnering aan deze toch hele mooie en speciale dag, waar we papa’s leven op een hele warme manier hebben herdacht.

  Ik zeg altijd, dat je in je leven mensen ontmoet, die je leven verrijken.
  Jij bent zo iemand!

  Nogmaals heel hartelijk dank voor alles, ook namens mijn moeder, mijn broers en onze vrouwen, mijn zusje, onze kinderen en mijn kleindochter.

  Tot ziens!

  Hartelijke groeten,

  Familie van Helden – Rutten

 • Hallo Rob

  Ook namens mijn zus, wil ik je nogmaals hartelijk bedanken.
  Voor de mooie tekst die je geschreven hebt voor de crematie van onze moeder, en de foto’s ook top.
  Het boekje vonden wij heel fijn, nu kunnen we het nog eens nalezen, was echt een verrassing.

  Hartelijke groeten.
  Truus en Diny

 • Beste Rob,

  Wij willen jou bedanken voor de mooie uitvaartdienst 23 feb. jl. van Maria. Wat heb je het goed in elkaar gezet en fijn verwoord. Serieus en ook met een glimlach. Wij, en ook de gasten waren zeer te spreken over hoe jij het leven van Maria naar voren bracht. Nogmaals bedankt. Groetjes Joyce en Bart

 • Beste Rob,

  We moesten keuzes maken, onvoorbereid, alsof wij het niet waren, een film.

  Nu voelt het zo goed, Jou hulp, het aandragen van ideeën, en je verfijnde humor.

  Het gemis word er niet minder door, maar het gevoel dat we het goed hebben gedaan heerst nu.

  Dank je.

 • Beste Rob,

  Wij kijken terug op een ontzettend mooie en ontroerende dienst die je voor mijn tante gemaakt en verwoord hebt.
  Niks was je teveel en het intensieve contact was vertrouwd en professioneel. De filmpjes icm de muziek was ook prachtig.

  Meerdere mensen hebben aangegeven dat het een geweldig mooie dienst is geweest. En dat was het!!
  Om die reden heeft was het afscheid naast het grote verdriet ook iets moois.

  We kunnen je niet vaak genoeg bedanken.

 • Hallo Rob,

  Nog een klein berichtje uit Bladel om je te bedanken.
  We vonden het heel fijn dat je erbij was om er een mooi afscheid van te maken, wij hadden dat zelf nooit zo voor elkaar gekregen
  Dus super bedankt namens ons allemaal!!
  Grtjes Elle

 • Hallo Rob, namens mijn zus Hannie en onze pap nogmaals heel veel dank voor de begeleiding en het vertellen van ons verhaal. En niet niet te vergeten de mooie boekjes van het aandenken aan ons mam haar afscheid! We zijn er erg blij mee.

  Groetjes, Leny

 • Beste Rob
  Wij willen je nogmaals bedanken
  je hebt op een goeden manier naar ons geluistert
  en op een goede manier gebracht

  Geweldig
  fam Kersten

 • Lieve Rob,

  Wat denken wij met een warm gevoel terug aan de afscheidsdienst van mijn papa en lieve opa van Loesje. Mede dankzij jou was het een prachtig afscheid. Je sprak alsof je mijn vader al jaren kende…
  De manier waarop we intens met elkaar omgingen in een verdrietige periode was ontzettend fijn. Je bent een enorme steun voor ons geweest, luisterde naar onze verhalen en voelde feilloos aan hoe we het graag wilde.
  Dankjewel voor alles, lieve groetjes Peggy en Loes

 • Prachtige dienst gehad mede door organisatie en bijdrage van Rob. Goed aangevoeld, goed geluisterd en ook oog voor details.

 • Beste Rob

  Jij hebt ervoor gezorgd dat, in deze moeilijke en hectische tijd, de afscheidsdienst van Marie Jose (Jos) helemaal naar onze wensen en ideeën is geworden.

  Jij hebt zo geweldig goed aangevoeld hoe wij de afscheidsdienst van haar wilden hebben met haar muziek, foto’s en met het uitspreken van ieders mooie herinneringen. Samen met jouw mooie woorden heb jij dit alles samengesmolten tot een zeer mooi en waardig geheel. Samen met het prachtige weer en de bijzondere locatie in Heeze, heeft dit gezorgd voor een onvergetelijk afscheid.

  We hebben tot nu toe veel mooie en fijne reacties gehad op deze afscheidsdienst.

  Dank je wel voor dit mooie afscheid en de fijne samenwerking.

  Nienke, Björn
  Lenneke, Koen,
  Tonny.

 • Beste Rob,

  Namens de familie willen wij jou nog persoonlijk bedanken voor je ingetogen verhaal en begeleiding tijdens de crematie van mijn vader.
  Ondanks de enorme belangstelling die middag is het jou met Carole gelukt om er een gedenkwaardige bijeenkomst van te maken, waar iedereen zeer over te spreken was.
  Ik hoop dat er meer mensen van jouw werk, inzet en kunde kunnen genieten.

  Nogmaals heel hartelijk bedankt
  De familie Smits

 • Dag Rob

  In de tuin van mijn vader ontpoppen tussen de kiezels en tegels de slaapmutsjes zich weer. Dat doet me onmiddellijk denken aan mijn moeder en haar uitvaartdienst.
  Wat was dat een mooi afscheid!
  Mede dankzij jouw oprechte betrokkenheid en warm medeleven hebben wij er met zijn allen een waardig afscheids”feestje” van kunnen maken. Jij verbond al die slaapmutsjes momenten op een integere en mooie, heldere manier aan elkaar. Er was plek voor vele emoties, zonder dat het geheel zwaarder werd dan dat het al is wanneer je je moeder moet loslaten.

  Rob, nogmaals onze hartelijke dank voor wat je voor ons hebt betekend!

  Familie van Dijk

 • Hallo Rob,

  Wij wilde je nogmaals bedanken en je daarbij ook laten weten dat we enorm veel positieve reacties over jouw aandeel aan de dienst hebben gehad.

  Ook wij allemaal hebben de samenwerking met jou als zeer prettig ervaren.

  Met vriendelijke groeten,

  Namens de familie
  Henry

 • Hallo Rob,

  Jij hebt zo goed aangevoeld hoe je de afscheidsdienst van pa vorm moest geven. Jouw vermogen om uit het gesprek met ons het juiste verhaal op te maken, de verwijzingen naar de muziek, het benoemen van ieders herinneringen en gevoelens maar ook het op juiste wijze herinneren hoe pa echt was. Jouw inbreng in combinatie met de locatie, de muziek en het prachtige weer hebben gezorgd voor een prachtig afscheid. We hebben ontzettend veel mooie reacties ontvangen. Dankjewel Rob.

 • Beste Rob,

  Via deze weg willen wij jou nogmaals heel erg bedanken voor het verzorgen van de prachtige dienst en alles wat hier van tevoren bij kwam kijken.
  Jij hebt ervoor gezorgd dat in die moeilijke en hectische tijd alles rustig en op rolletjes is verlopen. Je was altijd bereikbaar als er nog iets veranderd moest worden en was ook zeker niet bang om ons te contacten als jij bijvoorbeeld ergens tegenaan liep, je wilde dat alles precies naar onze wens zou worden. Je luisterde naar onze ideeën en werkte deze vervolgens verder uit, waardoor de dienst er uiteindelijk precies zo uitzag zoals we dat voor ogen hadden. De combinatie van de muziek met de foto’s was erg mooi, het was exact zoals hij was, hij had het prachtig gevonden.

  Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en mooie dienst!

  Fam. van Dongen

 • Beste Rob,

  We willen je hierbij nogmaals hartelijk danken. Wij zijn erg blij dat Sonja ons met jou in contact heeft gebracht.
  Zeker gezien de situatie met mijn moeder, was het voor ons behoorlijk stressvol. Maar je hebt ons een prachtig afscheid bezorgd waar we met een bijzonder goed gevoel op terugkijken. Jouw aanpak is zo persoonlijk dat men dacht dat je bij de familie hoorde. Een groter compliment kun je niet krijgen denk ik.

  Fijne jaarwisseling,

  Hartelijke groeten,

  Marcel en Lon Hoogmoet ook namens An van Aalst

 • Lieve Rob,
  Het overlijden van mijn moeder had meer impact op mij en mijn kinderen dan ik aanvankelijk dacht.
  Toen jij op die zondagavond naar ons kwam luisteren en dat IS wat jij ook écht doet, LUISTEREN, straalde je zo’n rust uit!!
  Ik had direct vertrouwen in je dat het goed zou komen en dat is het ook zeker.
  De dagen naar de crematie toe en op de dag van, heb jij ons allen dat gevoel van rust gegeven wat we zó nodig hadden.
  Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van mijn moeder.
  Je bent een fijne warme man.
  Dank je wel…..
  Liefs Doret Ton en kinderen.

 • LIEVE ROB nog even een berichtje van mij weet niet of dit gebruikelijk is maar ik doe het toch ik heb zoveel lieve complimenten gehad over de dienst zo mooi rustig zonder poespas en hoe jij de dienst begeleide je werd de hemel ingeprezen hans heeft een mooi afscheid gehad mede dankzij jou en saskia dank dank dank lieve groetjes sjan

 • Afgelopen woensdag was de crematie van mijn man, ons pap, mijn opa. Dankzij Rob was dit een onvergetelijk afscheid, persoonlijk en sfeervol.
  We kregen positieve reacties van alle aanwezigen. Vooral jouw slotwoord was een perfect eind. Hartelijk dank. Namens de familie Verhagen, Mariska.

 • Beste Rob,

  Enorm bedankt voor de mooie dienst die je hebt samen gesteld voor ons mam.
  We hebben van alle kanten complimenten gekregen voor de wijze waarop de dienst in elkaar zat,
  en ook voor jouw rustige manier van spreken.
  Je hebt heel goed aangevoeld hoe wij het wilde hebben, dit hadden we zelf zo nooit zo mooi kunnen
  verwoorden. In één woord top.

  Nogmaals bedankt,
  Fam. Landers, Bladel

 • Hallo Rob
  Ik wil je nog heel graag bedanken voor alle hulp en je mooie woorden tijdens de avondwake en crematie van ome Piet. Wij hebben heel veel complimenten gekregen en die waren zeker ook voor jou bedoeld.
  Ook namens Jan en de kinderen heel erg bedankt. Wij kijken er heel mooi op terug.

  Groetjes Gerry Konings

 • Beste Rob,

  Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de uitstekende manier waarop je het afscheid van mijn moeder hebt begeleid.

  Je hebt op een prima manier naar ons verhaal geluisterd, dit weergegeven in tekst en kleurrijk verteld tijdens het afscheid vandaag en dat maakte het voor ons in ieder geval een stuk dragelijker. Het gevoel dat we, vanaf het begin hadden, dat dit bij jou in goede handen was, is daarmee in ieder geval gebleken.

  Dus nogmaals: bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  René Slaats
  Ook namens Nico en Miranda

 • Wat een spreker is die man, ja jij Rob! Er staat iemand, terwijl de overledene de hoofdrol heeft. Ongelooflijk knap van je hoe je dit vanmiddag voor ons en met ons hebt gedaan. De interactie met de aanwezigen en vooral met ons pap was helemaal geweldig. Jij hebt ons afscheid kleur gegeven zoals ons mam dat gewild zou hebben. Je bent niet voor niets op ons pad gekomen en hebben heel veel warme complimenten mogen ontvangen. Een bijzonder mooi mens is van ons heen gegaan en daar heb jij zeker aan bijgedragen! Blow us away..dat heb je gedaan. Je bent een topper! Thanxx
  Lieve groeten, familie Kivits uit Deurne

 • Lieve Rob,

  ONTROEREND MOOI…..
  ……dat was de ceremonie rondom het afscheid van mijn vriendin Silvia.
  Op uitnodiging begon jij, vóór het overlijden van Silvia, aan een persoonlijk toegewijd gesprek met haar.
  Heel bijzonder hoe jij op een professionele wijze in dat gesprek zat, dat heeft mij geraakt.
  Alle snaren wist je te vinden!

  Na het overlijden van Silvia ben je terug gekomen om het levensverhaal van Silvia compleet te maken.
  Mijn gevoel over jouw kennis en kunde heb je waargemaakt als woorddiensbegeleider tijdens de afscheidsceremonie, niet voor mij alleen maar voor velen die daarbij aanwezig waren.
  Je was in staat om rust te brengen en daardoor een pure en serene sfeer te creëren.
  Jouw kracht zit in de nauwkeurigheid, oog voor detail en jouw veelzijdige bewoording van de gesproken teksten waarmee veel aandacht en betrokkenheid uitging naar de direct nabestaanden.
  Het ‘spelen’ met de situatie op hét moment was fantastisch.

  ALLES KLOPTE……dat is de mooiste herinnering.

  Dankjewel Rob voor jouw inzet en de fijne samenwerking.

 • Rob hoe moet je iemand, die zo mooi het afscheid van ons moedertje heeft begeleid, bedanken.
  Gewoon zeggen met het Nederlandse woord met die harde “K” kan je iemand als jou niet zeggen bedankt.
  Rob we konden het niet beter treffen je hebt het fantastisch gedaan. De vele reacties die wij krijgen op jou toespraken zijn lovend dat zegt meer dan bedankt Rob.

  Rob Merci dat jij ons hebt willen begeleiden wij hebben er een goede herinnering aan.

  Bianca, Gert,Robin,Nick en Tessa

 • Beste Rob,

  nogmaals mijn/onze dank voor hetgeen je gisteren voor ons hebt gedaan. Het was mede dankzij jouw bijdrage een hele mooie bijeenkomst en de sfeer die wij daar wilden neerzetten, heb je perfect kunnen volgen. Tijdens de koffietafel kreeg ik aanhoudend complimenten over de wijze waarop je vorm hebt gegeven aan de dienst. Het grootste compliment, denk ik, was dat mij werd gevraagd of je misschien een (verre) neef van mij was. Kortom, dat empathisch vermogen van je moet je koesteren! dat dit bij jou goed ontwikkeld was, viel me al wel op tijdens ons eerste gesprek dus ik had er ook alle vertrouwen in.

  veel dank en het ga je goed

 • Beste Rob,

  Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de hartverwarmende afscheidsdienst die je gemaakt hebt voor mijn broer Henk, op een prachtige manier heb je tijdens de dienst het leven van hem voorbij laten komen. We kregen alle ruimte om een eigen inbreng te hebben en jij hebt daar geweldig omheen gewerkt. Je hebt inderdaad het ondragelijke even dragelijk gemaakt, nu alle hectiek achter de rug is moeten we zelf verder om het ondragelijke dragelijk te maken, de mooie dienst die jij samen met ons in elkaar hebt gezet zal daar zeker een bijdrage aan leveren. We zijn het er als familie allemaal over eens, dat had niemand beter kunnen doen.

  Groeten, Rinus Willemsen

 • Hallo Rob,

  Ik wil jou namens de familie bedanken voor de hele mooie dienst. Alles klopte en was precies zoals wij voor ogen hadden. Zo zouden mijn ouders het graag gewild hebben en voor ons is het heel fijn om hieraan terug te denken. We hebben thuis de foto’s/filmpjes met muziek al meerdere keren bekeken en het geeft ons troost en rust.
  Van heel veel mensen hebben we hele positieve reacties gehad over hoe echt en persoonlijk de dienst was en veel complimenten over de wijze hoe jij dit alles vertelde en begeleid hebt.

  Nogmaals bedankt en nog een fijne zondag!

  Met vriendelijke groet,
  Elfira en Robin

 • Onlangs heb ik afscheid moeten nemen van een dierbare.
  Werkelijk een fantastisch persoonlijke invulling heb jij hieraan gegeven.
  Met grote dank kijk ik terug op een zeer emotioneel, maar schitterend afscheid.
  Mede doordat jij spontaan inspeelde op wat er tijdens de dienst gebeurde, gingen we van een lach naar een traan.

 • Het was af! Je hebt de dienst tot een onvergetelijke ervaring gemaakt! Dat was niet alleen onze mening, maar velen hebben met ons deze mening gedeeld. Nogmaals héél erg bedankt daarvoor!

 • Wij hebben heel veel steun en een zeer professionele hulp van jouw mogen ontvangen.
  Enkele aanwezigen hebben naderhand ons verteld dat jouw inbreng tijdens de crematie zeer warm en mooi was.
  Nogmaals dank

 • Nog heel erg bedankt voor al je inspanningen en fijne samenwerking. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen van vrienden en familie, het was echt helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *